Blog

NEJNIŽŠÍ CENA elektřiny a plynu pro domácnosti v ČR.

17.12.2015

Fosfa je nejlevnějším dodavatelem elektřiny v ČR.  Fosfa patří také mezi nejlevnější dodavatele plynu v ČR. Takto hodnotí náš e-TARIF pro elektřinu e-TARIF pro plyn renomovaný deník MF Dnes, který srovnával ceny dodavatelů elektřiny a plynu na rok 2016. Článek najdete ZDE

Dominantní dodavatel srovnání cen

Jak ukazuje cenové srovnání, proti dominantním dodavatelům energií jako E.ON, ČEZ nebo RWE  lze v některých případech ušetřit i třetinu nákladů. Elektřina i plyn zlevnili na historická minima.  Na základě pohybu cen na trhu s elektřinou a plynem Fosfa pravidelně snižuje cenu svým zákazníkům, ale dominantní dodavatelé domácnostem ceny drží.  „Nahrává jim i pasivita klientů“ uvádí Martin Petříček z MF Dnes. „Pro velké dodavatele, hlavně ty dominantní, je snadnější obvolat potenciální zákazníky, slíbit jim slevu v porovnání s podobnou nabídkou a prémii pro nového zákazníka, než všem snižovat ceny“ komentuje Ing. Jan Schindler, analytik Kalkulátoru cen energií nezávislého portálu TZB-INFO pro MF Dnes. 

Průzkum MF Dnes ukázal, že náš e-TARIF je nejvýhodnější na trhu. Využijte ho i Vy! 
S Fosfou ušetříte na elektřině i plynu, nebudete platit žádné měsíční ani jiné poplatky za vedení smlouvy.  Smlouvu budete mít na dobu neurčitou, bez doby vázanosti, bez skrytých poplatků, poznámek pod čarou, nebo sankcí za řádnou změnu dodavatele. 

Jak zjistit úsporu.

Jak postupovat při změně dodavatele Elektřiny?
Jak postupovat při změně dodavatele Plynu?

Výhody, které od nás získáte.

Tešíme se na Vás

Tým Feel ecoenergy, Fosfa a.s. 
feelecoenergy@fosfa.cz
+420 519 306 300