Blog

Fosfa je nejlevnějším dodavatelem plynu pro domácnosti v ČR

13.2.2015

Fosfa je nejlevnějším dodavatelem plynu pro domácnosti v ČR

Takto hodnotí náš tarif Feel ecoenergy renomovaný internetový portál finance.cz, který českým spotřebitelům poskytuje užitečné tipy a triky jak ušetřit. V únoru finance.cz srovnával ceny dodavatelů zemního plynu na rok 2015. 

Fosfa s tarifem Feel ecoenergy  je dle výsledků tohoto testu nejlevnějším dodavatelem plynu pro domácnosti v ČR, které na plynu vaří. I v ostatních kategoriích zaujímá Feel ecoenergy přední pozice (druhé a páté místo u domácností, které plynem ohřívají vodu či topí). Feelecoenergy.cz je cenově výhodnější než dominantní dodavatelé zemního plynu jako např. RWE, ČEZ nebo Pražská plynárenská.

Feel ecoenergy není jen o cenově dostupném zemním plynu a elektřině! Je to i životní styl s láskou k přírodě. Proč tedy, když už myslíme ekologicky při změně dodavatele elektřiny, nemyslet ekologicky i při běžných denních úkonech, jako je úklid či praní? Naše společnost se věnuje také výrobě efektivních a ekologických balení pracích a čisticích prostředků pod značkou Feel eco. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.feeleco.cz.

Děkujeme, že s námi šetříte životní prostředí!

Zdroj: finance.cz